fredag 4 januari 2008

Twist

Svenska Akademien sliter sina hår och har kallat in sina jurister.
I familjen Apa pågår en tolknings-tvist:

DJ: "- Oj! Tappa"

Papi: "- Nej, Slängde"

Jag återkommer med utfall från skiljedomstol.

3 kommentarer:

g sa...

Komma mellanslag versal. Du är torsk.

Anonym sa...

Kan ju vara dj som bloggat kanske

Förhudslös och Ryggradslös sa...

1. Sätt ugnen på 120 grader. Rulla ihop torsken till små paket och lägg i en smord ugnsfast form. Ringla lite olivolja över fisken och strö över hackad mynta.

2. Skiva en citron i tunna skivor. Lägg skivorna på torsken så att de täcker fisken helt. Dela de återstående citronerna i halvor och pensla snittytorna med olivolja. Ställ dem runt fisken i formen. Stek i ugn i 20 minuter.

3. Finhacka löken. Tärna gurkan och blanda med 1 msk salt, låt stå och dra i 10 minuter i ett durkslag. Blanda olivolja med matlagningsyoghurt (tillsätt oljan i en tunn stråle under omrörning).

4. Blanda yoghurten med gurkan, löken, och den hackade persiljan och pressa i vitlöken. Smaka av med salt och peppar. Lite skivad rädisa kan vara gott i yoghurtsåsen också.

5. Servera torsken med såsen, de grillade citronerna och kokt potatis.