söndag 20 januari 2008

Tur där!



Elisabeth hade tur - hennes rullator var borta när vi vaknade i morse, annars hade jag lagt ut den på blocket för 1000:-. Och förklaringen kanske inte var svårare än så att hon, driven av erotiska lustar var inne och doppade sig hos grannen. Han som är en look-a-like med Räkan i ComHem-reklamen.

Appropå Blocket så har Papi börjat städa i sina förråd, alldeles för mycket prylar står och tar plats utan att de används. Först ut är ett par av Salomons bästa glajdar inlines - ett par TR8 i storlek 42 (mao. perfekta om du fittar 41-41.5 i vanliga pjuck). Hyper Performance-hjul (77.5mm - 78A i hårdhet) upphängda på en aluminium-skena för bästa åkning.

Papi köpte dom för att imponera på chixen nere i centrum - vilket gick sådär. Dessutom är ju undertecknad en longdistance trailer i blod och själ så grillorna har mest fått stått och ruttnat i ett hörn. 1200:- riksdaler bellar denna upplevelse, och det är i underkant - dessutom skickar jag med ett fegis-set från Crazy Creek med knä- armbågs- och handledsskydd. Hjälm pajjar bara frippan.

2 kommentarer:

g sa...

Vilket tur att du har lagt ut ditt hemnummer på blocket. Betyder det att ni tänker svara i telefon den här veckan?

Förhudslös och Ryggradslös sa...

betyder det att du tänker ringa?