lördag 26 maj 2007

Med Jimmy i tiden...



Jag brukar av de - som ännu inte lyckats kasta loss från den pir som min uppebarelse utgör - betraktas som ganska självcentrerad. Känner därför att det finns ett visst decimalt fog för att påvisa motsatsen. Till exempel så har jag noterat, då jag helt frivilligt surfat runt och läst i andra bloggar att det tillhör någon form av kutym att droppa, likt flashminnen eller memory stick pro duo... sorry jag fladdrade iväg där lite... jo, droppa vardagsglimtar med personliga toucher.

Såå...visst, är det så det funkar så...

Farmor tittade förbi på förmiddagen och stal lill-apan för en Lit de Parad genom centrum... eller nja, motsatsen då - tyckte det lät rätt bra bara. Apis var på bra humör i sommarlätta kläder med någon kommersiell Kitty, Muffy eller Miffo... på. Eftersom farmor tillhör kyrkans sändebud så passade hon även på att upplysa oss sekulariserade vrak att det är pingstafton idag. Där ser man... Nåväl, det verkade ha gått bra för de kom tillbaka välbehållna. Ester nöjd efter att ha fått sin dagliga dos av att charma tanter och farbröder i centrum. Farmor ännu nöjdare efter att ha tillfredställt sin aldrig så sinande köplusta. Dessutom hade de ju med sig både fikabröd och härligt söta jordgubbar direkt från Sansibar...tillika Södertälje Torg. Äntligen lite riktiga bär! Lite annat än de genmanipulerade skal som man för att bedöva sommarlängtan med inhandlar i delikatessen för det inhumana priset av 49:- vintertid.

Jag nämnde sommarvarmt eller 24.6 för att vara exakt - i alla fall enligt termometern i fönstret som vetter ut mot gatan. Därför blir det en familjepromenad upp till Rosenlund där Esters favoritgunga lämpligt är utplacerad av kommunen. Mamma & Papi belönar sig antaligen med en glass från GB's ack så krämiga utbud. "Varsé" får leverera direkt från sin porrfilmsbelamrade kyldisk. På vägen hem sneddar vi förbi Weda köpcentrum och Willys för att inhandla en kulinarisk utflykt. Papi har beställt Sibylla Selection med klyftpotatis och lite potatissallad. Till det, rosévin för 49:- ...så vadå?! varför tittar ni så konstigt på mig? Det är fan var mans rättighet att vara lite trailor trash ibland.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill bara tala om som FARMOR att trots att vi frekventerade torget upp och ner mellan super motorcyklar med människor i typ kondomliknande utstyrsel med Lennart Nilsson stuk i ögonen, så var det ingen som uppmärksammade oss. FARMOR OCH ESTER, va fan okej, vi försöker snart igen.