torsdag 24 maj 2007

Buzzador-kampanj



Jaha, god vänner - eder Buzzador i mediasvallet är tillbaka med lite hokus pokus. Denna gång är det inte frågan om lukrativa provsmakningar eller vältrande i skönhet och lyx.

Vi ska istället bege oss till det roligaste stället man kan tänka sig, näst efter jobbet - nämligen Travbanan! (det trodde ni aldrig...) Och vi gör det i sällskap med anrika Ladbrokes.

Ladbrokes är Storbritanniens och världens största spelföretag med mer än 14 000 anställda i sin internationella butiks- telefon- och internetverksamhet. Med mer än 2538 spelbutiker i Storbritannien, Irland och Belgien. Dessutom med vadhållningsanläggningar på 46 av Storbritanniens främsta fotbollsarenor. Sedan år 2000 finns företaget på internet där de erbjuder spelprodukter på 12 språk i 17 olika valutor. Idag har Ladbrokes mer än 2.5 miljoner kunder som spelar hos Ladbrokes på internet.

Och hur ska detta gå till väga? Jo, ni går in på Ladbrokes hemsida, www.ladbrokes.com och går in på "öppna konto" och fyller i era uppgifter. Vid rubriken "Var hörde du talas om Ladbrokes" så väljer ni Av en vän, och vid "Vänligen specificera" så skriver ni in jimmyroger. Allt för att jag ska tilldelas ännu bättre kampanjer i framtiden. Och vad tjänar ni på det hela? Eftersom det är premiär för Ladbrokes svenska travsite så slår man på stora trumman och för den summa upp till 500 SEK som ni väljer att satsa, skjuter Ladbrokes till lika mycket. Dvs. väljer ni att satsa tex. 150:- så får ni alltså 150:- från Ladbrokes. Bra va! Dessutom är det ju snart dags för Elitloppet - just a thought.

Ptttrrrooo!

2 kommentarer:

Clabbe, Rutten medlem i DK sa...

Nu har du gått för långt. Att be dina "kompisar" sponsra ditt spelmissbruk är inte bra, jag föreslår att du tar kontakt med http://www.resursrehab.com/ för att få hjälp.

Förhudslös och Ryggradslös sa...

sanningen är snarare den att jag håller god min och buzzar om något jag egentligen spyr på. Död åt travsporten - men vad gör man inte för provsmaknings-buzzarna. Jag hoppas på introduktion av någon ny collection hasch-kaka inom kort.