fredag 24 februari 2012

Gala! preview (5)


Oj, har ni väntat länge? Fan det ligger på just nu... The Voice gick ju live ikväll, och det får man ju inte missa - giltig orsak torde i så fall vara att man är past 50 och föredrar frågesport i en rälsbuss. Innan vi ger oss på dagens topic så passar jag ändå på att hylla kvaliteten på de deltagande wannabeesen - flera av dem skulle lätt klassa nedanstående startfält.


Vi har alltså kommit fram till sista deltävlingen anno 2012 och vi ska bege oss till en stad som med nuvarande takt avseende mord på öppen gata snart har passerats av Uppsala som Sveriges tredje största stad. Jag pratar naturligtvis om Malmö, en av få orter som har sämre socialt rykte än skumhålan jag själv huserar i. De mest fragranta likheterna ligger naturligtvis i ett långvarigt styre som rimmar på död, bröd, göd och knappast glöd. Det musikaliska då? Kvaliteten höjer sig faktiskt ett snäpp, men inte så att man baxnar - tror faktiskt hela tävlingen var avgjord redan där i Växjö.


Nåväl kvällen bjuder på the return of Lisa Miskovsky, en läcker scenshow av Danny fast med en rätt tråkig låt, ett helt nytt koncept och idé vad det gäller allt utav Håka...Axel Algmark och slutligen en vädjan från Stefan Löfven och hon med bugg och Coca Cola. Så här går det i vilket fall som helst, för det var ju därför du tittade inr:

  1. Lisa Miskovsky - Why start a fire
  2. Danny Saucedo - Amazing
  3. Dynazty - Land of broken dreams
  4. Charlotte Perrelli - The Girl
  5. Lotta Engberg & Christer Sjögren - Dont let me down
  6. Axel Algmark - Kyss mig
  7. Hanna Lindblad - Goosebumps
  8. OPA! - Allt blir bra igen
Är jag osäker på något? Ja, det skulle väl vara Alien Perrelli - för handen på hjärtat, vem vill skicka henne en tredje gång?

2 kommentarer:

Anonym sa...

För info: på spåret hade final förra veckan. Så denna fredag tittade ingen på tv.

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Bloggen visar upp sin bredd genom att ge folk som faktiskt upplevt motboken utrymme. Jag tackar ödmjukast för informationen.