torsdag 16 februari 2012

Fillibånger


Papi är en uv som vägrade sitta... eller om det är mer tillämpligt en hund... fast Papi gillar inte hundar om de inte heter Snoop Dogg - så därför får det bli uv. Uv är tillsammans med till exempel tapir, surikat och lemur bra tillmälen på folk. Hur som helst så hoppade han aldrig på den där überfula trenden med boxerkallingar/shorts där på 80-talet när Nick Kamen klev in i en laundrette i ett par Levis. Inte som ett politiskt ställningstagande, utan helt enkelt av bekvämlighets- och passformsskäl - plus att boxer ser rent för taskigt ut. Dessutom far och flänger den där förhudslösa saken friskt vilket inte är helt angenämt för en löpare av kaliber.

I och med Kamens boost på dessa styggelser så började de stilrena briefsen försvinna från varuhyllorna för att till sist tyna bort i någon rea-korg på H&M. Vill minnas att när det var som värst runt 1995-98 så fick undertecknad springa runt på barnavdelningarna för att hitta ett par anständiga y-frontare. Nu blåser dock nya vindar och trägen vinner som jag brukar säga. Inte så att de fula folket har insett vilket skräp de bär runt på - däremot har den vardande hipstereran fått tillverkare av underkläder att inse briefsens potential. Numera stoltserar varje anständigt brand med en parallell kollektion av guldklimpar. Ta gärna en titt inne på Uppercut.se som är en mycket trevlig bekantskap när det gäller att paketera in det heliga. Hittade idag ett par ruskigt cleana briefs från Tiger.


Lägg därtill David Beckhams samarbete med H&M som resulterar i en kollektion där, voilá, även briefs ingår. Dessutom till det mycket överkomliga priset 99:-. Ni förstår att er röst i bloggetern andas vårluft.


Inga kommentarer: