söndag 5 februari 2012

Gala! deltävling 1 - Växjö


Den uppmärksamma noterar att Papi i sedvanlig ordning hade bra koll på startfältet och plockade in båda finalisterna redan på fredagen. I farten plockade han även med den där bananen som motvilligt måste erkännas bjuda på en rätt rolig show. Däremot missade han den sedvanliga sympatiröstningen som i år fick klä gestalt i form av en halvpsykotisk pundare med utstuderade gester och manér. Har väldigt svårt att förstå hans påmålade storhet, och än mer efter greppet runt Gina Derawis bakdel - fy fan. Dessvärre skedde denna orgie i drogromantik på bekostnad av glädjeinjektionen från Afro-Dite. Med risk för att bli tjatig - men vilka kvinnor!


Över lag tycker jag att gårdagens deltävling höll en förvånansvärt hög klass för att vara just en perrong på resan mot slutfinalen. Det bådar gott inför de kommande fem helgerna så discokulan får fortsätta att snurra i den Lovisinska våningen. Och vet ni... nästa vecka har vi Papis stilguru på scen - Andreas Lundstedt!


Och vet ni en sak till... jag tror banne mig att vi hörde vinnaren för hela konkarongen igår kväll. Det är Loreens år i år! Kom ihåg var ni läste det först. Eller Lorren som hon heter enligt lokala NEWZs förstasidor. 

Inga kommentarer: