onsdag 28 december 2011

Julhockey


Att kalla det för boxingday kanske är att ta i - och för den delen England mer förunnat - men julledighet förpliktigar till att underhålla ett dagisskadat barn där aktiviteterna avlöser varandra. Papi slog två, eller kanske till och med tre flugor i en smäll. En liknelse som i normala decemberfall vore orealistiskt, men med svamp, blommor och smultron i sin fulla prakt detta år så kommer vi nog undan med det trots allt.

Hur som helst så teamade han upp med världens bästa guda ute i AXA för lite hockeysamkväm, tillika en möjlighet för flickebarnet att öka på sin negativa vokabulär. Just den biten bidrog Dåren och P förtjänstfullt med så det var bara att tacka att ta emot. Alltid trevligt att träffa dessa lads för att utbyta trivaliteter med på mäns vis. Ester gick inte heller lottlös utan kammade hem både halsduk och nallebjörn från Clabbe. Lägg därtill både choklad och hockeykorv så kan ni tänka er att det var en speedad varelse som hojtade okvädningsord från baksätet hela vägen hem.

SSK då? Sin vana trogen modell 2011 så fortsätter man att göra allt utom mål. Med nöd och näppe lyckades man bibehålla sitt snitt på 2 mål per match. Detta på 41 skott, och då ska man komma ihåg att det sista var i tom bur. Men en seger är alltid en seger - så även 2-0. Dock ingen hockeyfight så det sammanlagda betyget blir en 3:a.

"Nej Ester! Det heter inte ditt blinda jävla domarhelvete!" - Det heter att tillsynsmannen har nedsatt synförmåga.

Inga kommentarer: