onsdag 7 december 2011

DJ Ester

...exakt. ett begrepp och signum som Papi Jam tillämpade under hjärtebarnets begynnande levnadsår. Antagligen med ett purpose att föra faderskapets addiction vidare. Med tiden har dock tillmälet avtagit i takt med hennes märkliga ointresse för musik. Men så hände något under början av året... microphone och cd-spelare började användas flitigare, Papis dator med Spotify började bokas upp och önskemål om en egen file tog form. På eftermiddagarna kom hon hem från dagis och körde shower med nya låtar - i alla fall nya i hennes värld, även om Papi för länge sedan ratat dem. Och nu då.. nu är hon på väg att köra om sin far rejält - musikquizen blir svårare för den gamla vinylgnidaren och han får anstränga sig för att inte ett pubertalt frustrationsläge ska uppstå.


Förra veckan firade jag triumfer genom att pricka hennes topp-3 bara genom nynnande och svengelska. Spana in den själva förresten - för snart kommer ni inte veta vad hon snackar om.









yupp, she's a dancehallbäjb - och just nu ser jag fram emot den dagen då hon inser vilken skatt hennes farsa sitter på... men en sak i taget.

Inga kommentarer: