torsdag 1 december 2011

Fuck off Heinz!


Det är jävligt märkligt... men varje gång som en av Heinz lärljungar från Stockholms hotell & restaurangskola är här och fingrar på min spis så måste den totalsaneras. Nu senast så skulle det tydligen flamberas kokvatten på den så att eldslågorna likt eldflugor dansade futterwacken till gastronomins ära.

Och det stoppar inte där... tydligen så berättade utbildningens regel 3:13 att oavsett hur lite eller mycket utrustning som finns i ett kök så ska ALLT användas... det är ändå aldrig kocken som diskar. Färdig? Skulle inte tro det...

Regel 6:17 gör gällande att finns det en diskho tillgänglig så ska den fyllas med allt som går att uppbringa, gärna så att det rinner över kanten eller ännu bättre blir en sådan där krämig smet.

Ok, låt gå för att det oftast blir väldigt gott - men den där Heinz skulle fan ha stryk i alla fall.

Inga kommentarer: