fredag 26 december 2008

Pappa, det luktar gott!

Det är något allvarligt fel med DJ's luktsinne - alternativt något allvarligt bra...

Stod i köket och utövade aeroba rear-ends förlustelser - så där som man lite frigjort kan göra när man är hemma själv med den lilla damen.

De senaste dagarnas basföda som bestått av skinka, köttbullar, ägg, prinskorv, humangus med godis osv. gjorde såklart sitt till. Mäkta nöjd konstaterade jag en märkbart söt och äggig fragrance som spred sig i köksregionerna där jag stod och diskade - att då få en uppriktig och ärlig hejarklack vid sin sida gjorde ett fadershjärta mäkta stolt.

Jag hyser stort hopp för den ungen som redan utvecklat en rackarbrakarrumpa av rang. Till och med Clubba Clabbe var imponerad, och det säger en hel del.

Den värsta of the värsta står ändå Gringo Bingo för. Jag har fortfarande the moment of a lifetime på öronhinnan då han 2001 fick en hel färja mellan Danmark och Sverige att stanna upp och röra sig i en parallell tidssekvens samtidigt som ett 80-sekunders k-pistsmattrande hördes eka från färjans klosettregioner. En hel veckas uppsamling av Roskilde-mag-gaser skulle ut - och ut kom dem.

Japp, detta får bli julhelgens lågvattenmärke - men alla variationer av läsare ska ju således utfodras.

Inga kommentarer: