lördag 6 december 2008

joulecard



Aaj då... denna dramatiska december har ställt till det lite. Vi är redan framme vid 6:e december och de där traditionsenliga och pricksäkra julkorten som Papi satt och fnulade med i november - bäst före leveransdatum i förhållande till beställningsdag har nu passerats. Visst, det finns en expresstjänst men den kostar 3 gånger så mycket som korten for what its worth. (vi kommer till det där)

Fenomenet julkort var förresten en av anledningarna till att Papi valde CityMail före Posten en gång tiden - eller Bring som de så fyndigt heter numera. Jag brukar räcka över sopkassen till dem när de kommer i trappen med sina gröna utstyrslar. Men å andra sidan så fick man ju hela Borås-alliansens postorderkataloger istället - for what its worth.

Hur som helst så tog jag lejonet till Plantagen och bomullsodlingarna ute i Moraberg för att se om det fanns lite kvalitetskort för en ringa summa. Det får helt enkelt bli köpekort som ska dikteras och postas. Och om inte just du får något så är det inte Postens fel, utan allt är helt i sin ordning - you're not worth it!

Inga kommentarer: