måndag 29 december 2008

everybody be cool, and you... be cool.

eller en dag i en barnvakts liv



stadens bästa staty - har både snopp och snippa

Vad händer mannen? Saker och ting börjar röra på sig... Men varför har du hustler som dresscode?





Det ser värre ut än vad det är - men eftersom det finns en gnutta dignitet kvar av den gamla Papi Jam Player så är det under hans normala värdighet att snåla ut till ÖB för att snika tag på billiga batterier till DJ's alla alarmsystem - det vill säga samma saker som enligt henne går under benämningen leksaker.




Jamen... det är ju bara å titta - vad är det för ställe som på fullt allvar tror att folk ska parkera sina cyklar 70 meter från ingången. Dessa högtflygande planer går sedan som en röd tråd genom hela butiken. Jag lyckades aldrig komma underfund med systemet och hittade således inte några batterier. Varorna verkade vara upplockade på måfå, och kunderna såg ut som fövirrade stolpskott. Det kan ha varit så att de var det redan när de klev in i butiken men det förtäljer inte historien.




DJ ruttnade dock till slut och projicerade fram en death by coldliness - vilket tvingade faderskapet till en språngmarsch tillbaka till stadens centrala delar. Nu med vetskapen om att man aldrig ska bege sig ut i förorterna utan eldkastare alternativt braskamin.

1 kommentar:

Förhudslös och Ryggradslös sa...

och nej... det är inte jag som har kissat på statyn.