torsdag 5 februari 2009

Gala!




Yay! (som Henriette och Fjompen brukar säga...) nu rullar cirkusen igång igen - februaris finest, extravaganza!!, rosa skjorta med lila palmer, bedårande vin och god mat, tyck & tänk men Papi har alltid rätt... japp Melodifestivalen är här - så undertecknad är stängd pga orsak 6 lördagar framåt.


Vi börjar nu på lördag i Sveriges arselhål, Göteborg, och startuppställningen ser på pappret förhållandevis starkt ut. Givetvis kommer ni att få det rätta resultatet direkt efter sändningens slut här på bloggen - precis som 2007 & 2008. AK gör måhända anspråk på titeln som schlagerproffs, men ni hör ju redan där hur oldschool hon är... schlager...mmm javisst. Papi Jam däremot, är vad Bert Karlsson var för 25 år sedan, dvs. in to vad som är rätt. Och det enda rätta i år är att skicka iväg BWO, oavsett vad de framför. Ska vi fukka öststaterna en gång för alla så är det enda vägen. Hur gärna än AK vill att vi skickar Jan-Eric Karlzon och "Flyktingen".


Det vill hon varje år - men jag säger, "det är fan inte stabilt".


Appropå BWO - så slog det mig för några veckor sedan att Marina Schiptjenko faktiskt var med under tidigt 80-tal tillsammans med synthpionjärerna i Page. För övrigt den enda svenska grupp som skrivit en vettig låt om en hund - Hasse Kvinnaböske och Ainbusk får ursäkta.


Då kör vi då!



1 kommentar:

henriette sa...

yay? i think not!! däremot måste jag hålla med dig om bwo.. jag har alltid tyckt att dom borde få åka..