lördag 21 februari 2009

Gala! Deltävling 3




det svenska folket röstar fan märkligare för varje vecka som går... men det gör inget -

...för Alcazar ... ... ... ni sitter säkert!

Det är möjligt att det fanns ett par embryon till atempts att vilja kuska iväg till Moskva i maj, men de var små. BWO som har rönt ett visst förhoppningsperspektiv kring sig levererade en bra låt som med all säkerhet kommer växa efter ett par lyssningar... men nåt sådant finns det ju inte tid till vid den stora finalen... Du måste bitchslappa rakt i fejan med en catchy banana nilsson om du ska vinna. Alcazar gör det!

Velvet smackade på med en fritidsgårdsrökare i snygg förpackning... den lät som hennes 11 tidigare hits, men varför ändra på ett vinnande koncept? Appropå snygg förpackning... Maja och hennes scenpolare... ahh me sa like chic intim!

  1. The Queen - Velvet
  2. You're not alone - BWO
  3. Här för mig själv - Maja Gullstrand
  4. Baby Goodbye! - EMD
  5. Alla - Sofia
  6. Du vinner över mig - Mikael Rickfors
  7. I got you - Rigo & The Topaz Sound
  8. Så vill stjärnorna - Molly Sandén

Egentligen inget fel på Molly, hon är säkert en jätteduktig sångerska med framtiden för sig vad det gäller svensktoppen och diggiloo-turné med Lasse Holm... det är bara det att det där konceptet är så fukkin' uttjatat och kvalmigt... lite kräkvarning faktiskt. Det var kanske det som DJ Ester hade på känn redan förra lördagen.


PS1: Kvällens Madonna: Sofia... men si så där två år för sent - och det var knappt att tant Madonna kom undan med det där vedervärdiga modet. Kylie hade klass nog att ens försöka.


PS2: Kvällens vin... med risk för att vara tjatig... McPherson shiraz (69:-) - men den är verkligen smuck! Gårdagens shiraz-historia i form av Black Granite (79:-) är almost ok, men bouqueten är dock lite unken. Nästa vecka åker vi till Italien och primitivar lite tycker jag.

Inga kommentarer: