Från den inte allt för frekvent förekommande avdelningen på Ge Mig Fem så gör vi en djupdykning direkt ner i Papis Kök.
Dagens kulinariska utsvävning kanske inte var i samma gastronomiska tungvältarklass som Sydamerikansk Merguez - men Möllers lammgrillare dög en bra bit på vägen också.
Lammgrillare + Ruote-pasta och till det delicious Salsiccia Picante från Zeta och kvällen var gjord. Al dente supreme!
Betyg: Ester åt absolut ingenting och Papi åt upp allt...suktande efter mer.
2 kommentarer:
Mää.. JrB, vi har ju pratat om detta... iallafall jag... intet ont om Möller och i sammanhanget nyttjad beredningsreknik (vattz fraiing iz not cooking, vatt?) men jag känner mig forcerad att åter skicka upp ett pekfinger för den skånsk-halländska delikatess-institutionen Pärsons. (hade nog stavat fel förra gången, skämmigt) http://www.parsons.se/
De har dessutom sveriges största raka korv som reklam utanför Halmstadsfabriken. Det förpliktar.
... men i ärlighetens namn köpte Scan hela rasket 2006. "the Pripps syndrome". Provare necesse est. /theB
En tripp till Halmstad har skett på lösare boliner och grunder än så. Dags att tanka bilen... jag återkommer med rapport, såvida jag inte fastnar inne i en ås eller dylikt.
Skicka en kommentar