lördag 13 september 2008

enkäten


angående den pågående (damn...den var fyndig) enkäten tvingas tävlingsledningen tyvärr plocka bort Pölsemannen - efter att vi har nåtts av alarmerande uppgifter om att han skulle ha stupat redan i halvtid inne på en av Råsundas avträck under dagens match.

beklämmande... men dansk andrahandssortering har aldrig kunnat mätat sig med de svenska och stolta korvtraditionerna.

Pölsemannen ska dock ha krediter för att han ändå befann sig vid korvens födelsevagga - Solna. Appropå Solna...det är då, det är då som han brukar dyka upp.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Med avseende uppå den avsevärda pågående omröstningen rörande rikets rariteter i korvhänseende, kan undertecknad inte låta möjligheten rinna mellan fingrarna att hålla upp en oansenlig men seriös banderoll med namnet Pärssons sverige AB, ett ärevördigt Halländskt-Skånskt företag med mycket fin korv under naglarna och smörgåspålägg i fickorna. Se även http://www.parsons.se/
Emedan Pölsemannen utgått, ve-o-at eller liknande, kanske denna kulinariska fyverkeripjäs på korvhimlen kan ersätta det kortvariga danska gästspelet, och därmed hylla de av Stolta Sverige så ärorikt erövrade sydvästra landsdelarna...?

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Efter att ha tagit intryck av denna promotan av Halländska delikatesser, så föll det mig för osannolikt att Blogger - denna gränssnittens unikum skulle hindra min redigerariver genom att förmyndande påstå att det inte går att korrigera i enkäten. Inte efter att folk har röstat - So may it be...Pärssons får bereda väg för sin eriksgata mol allena alternativt mutterseelenallein. Dock ivrigt påhejad av redaktionen.