lördag 6 september 2008

Trynhals boogie

I början på året drev den fraktion som man här ute på ön kallar för "trynhalsar" någon slags offensiv med Nynäshamns kommun som passiv åskådare. Av de utlovade åtgärderna har man inte sett något, vilket man också betackar sig för. Allmänsrätten vad är det för trams...




Utöver detta inlägg i samhällsdebatten så har dagen hitintills bjudit på morgonpromenad, panelmålning i friggan, ihållande regn och svartvit matiné uppe hos Hembygdsföreningen vid Torö City. Faktiskt roligare och mer intressant än det låter, dessutom måste man ibland göra en inbetalning till det lokalpatriotiska ansvaret.

Filmerna behandlade temat lotsarna vid Landsort, och speciellt den äldsta av de två cinegrafiska sensationerna bjöd på en metaforernas mästare som presentatör.

Sjukdomsläget är hos undertecknad nu i princip utagerat, så i morgon får Lejonet ta ett par spänstiga kliv tillbaka till storstaden för lite yrkesmässiga förlustelser... blir bra så. Torö får vila upp sig lite nu fram till allhelgonahelgen såvida inte en indiansommar skulle få för sig att sända inbjudande röksignaler.

Inga kommentarer: