måndag 31 mars 2008

Just(det)in


Långsint?... nä nä... inte jag fan...

Bastu-Jocke tog oss på sängen vid senaste nyårsfesten genom att droppa det odödliga och ack så malplacerade statementet "- Jag har aldrig förstått storheten med Justin Timberlake"

DJ Don tittade bedjande på mig... och sände ut "kom igen Jimmy, knäck killen" - men tiderna är föränderliga - Jam tittade ner i marken och mumlade något förvirrat samtidigt som han släppte handsken vilken föll tungt till golvet.

Don gjorde ett trevande försök till att övertyga om det självklara, men fann sig snart på en vindlande reträttväg... utan att egentligen behöva det, för Bastu-Jocke hade redan angripit nästa ämne huruvida Speedy J över huvud taget "Pulled over" - P hävdar det i alla fall...

MEN! Jimmy glömmer inte - han orkar bara inte argumentera om självklarheter utan vinning längre - däremot är han grym på att båda sin tid och slugt plocka upp lavetthandsken när tillfälle ges. Så, hörru ditt bastuaggregat! ta och lyssna in Justin och Madonna i 4 Minutes - och har du inte förstånd att fatta nu så kommer den vid det laget sönderspelade låten gå på repeat hela nästa nyårsafton. Ja, förutom vid tolvslaget då P har önskat U96 med Love sees no colour.

Inga kommentarer: