måndag 24 mars 2008

2 månader kvar



Har man en egen blogg så är det tillåtet att ibland få vältra sig i lite självtillfredställelse... ungefär sånt som man i vanliga fall gör bakom en låst toalettdörr... fast här då lite mer offentligt. Svårt att säga vad som äcklar andra mest...

Men jag kan ju alltid skylla på att farsan frågar varje tisdag när vi träffas vad det är för bil som jag ska köpa - mest för att det är han som får lösa ut lånet på den befintliga Griffen, det är sånt pappor är till för - men också för att jag misstänker att han fortfarande är övertygad om att det är en Volvo, något annat är otänkbart... (lika otänkbart som när han radade upp ett gäng Toyotas på rad - en av dem har P gjort sitt bästa för att förvandla till oigenkännlighet. Även om man inte får glömma den gamla roadtripen till Göteborg och en helkväll med galna Liverpoolfans).

Men Jimmy går som bekant sina egna vägar - irrationell och dryg fransos med yviga gester - det är Papi. Till skillnad mot räkmacks-Jelly som ställer upp sina containrar utanför Volvo ett par gånger i månaden och hämtar dem en dag senare fullservade. Men ok. jag kan hålla med om att nya XC70 är lite snygg - med en sådan kanske man skulle kunna få hänga med tyskarna i sina Audi Q8 ute på Torö - men bara kanske. Vad dom tycker om ovanstående frasse lämpar sig nog inte i tryck.

Gay kanske...

Inga kommentarer: