onsdag 5 december 2007

varning utfärdas



Ta en titt på den här killen... Vid en första anblick kan man lätt tro att han går på tunga droger - den förvirrade blicken, de nervösa ryckningarna i mungipan och det skenheliga utseendet.

Så illa är det kanske nu inte ställt, antagligen har han bara blivit uppsnurrad i ribbstolarna och sedan borttrollad av 'il magnifico - men man kan aldrig vara helt säker.

Det här är killen som dina föräldrar varnade dig för... Han åker omkring i en zigojner-custad aero...ja det vill säga när den väl startar - oftast står den uppställd hos någon obskyr rysspolare - vilket också stärker tesen att finnarna faktiskt gav bort Karelen. Ja en annan anledning är väl att antagligen så är bilen tjålad.

Den här killen bor själv tillsammans med en alligator - coolt tänker du, det gjorde ju Sonny Crocket också - förvisso, men den var real shit - den här är av plast och inhandlad av Rüdii nere på Playa Del Inglès. Han försörjer sig för närvarande med att sälja jultidningar, dela ut DN på söndagmorgnar på väg hem från krogen och genom att samla pantburkar tillsammans med Stickögat. En riktig svärmorsdröm med andra ord...

Men jag älskar honom ändå.

Inga kommentarer: