lördag 8 september 2007

Flossy mova' (september)



Damn!

Hetaste Flossyn hittills... Vi snackar inte Top-5 utan Top-1x5... Papi och DJ har haft en euforisk turntable-session och jag tror att the message har nått fram - gammal är äldst. Papi är old school, new school, ja ta mig fan every school. Och det är ren obesudlad glädje att höra de aggressiva KORG-slingorna i Stockholm Serenad, Kolabbet mellan my homies i DD och Justin Tim-ber-lake och Timbaland - jupp you know it, skogshuggarfunk - och framför allt Craig Davids smootha wailande i This is the girl.

Och som om det inte vore nog... Black Eyed Peas levererar höstens floorfiller med äckligt insmickrande grooves... aaarggh! Och du vet var du hörde det först. Go shorty, it's your payday.

  1. Stockholm Serenad - Lorentz feat. M.Sakarias
  2. Nite Runner - Duran Duran feat. J.Timberlake & Timbaland
  3. More - Black Eyed Peas
  4. This is the girl - Kano feat. Craig David
  5. AYO Technology - 50 Cent feat. J.Timberlake
  6. Inconsolable - Backstreet Boys
  7. Good Life - Kanye West feat. T-Pain
  8. Bleed it out - Linkin Park
  9. Gimme More - Britney Spears
  10. If only you - Danny feat. Therese

Ok... såå bra är inte 10:an, men å andra sidan så är ju Therese såå snygg - så det jämnar ut sig... Och det gör ju inte saken sämre av att hon går under epitet "Queen of Swedish House-maffia" i London och dessutom har gjort en grym Clockwork Orange-tolkning i en av sina videos. Ja ja, A-K står förstås i en klass för sig - men ibland kan man ju titta lite på vanliga dödliga tjejer också.

Foo!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Förtjänar inte Bleed it out en lite högre placering???

g sa...

Och borde inte Jimmy kunna åstakomma lite mer än tre blogginlägg och ett sms under tiden som jag ligger och sover?