tisdag 4 december 2012

Riiisajkel!

högerklicka > skriv ut mål > välj skrivare > skriv ut > klipp ut > klistra upp på kylskåpet


Likt alla företag med lite självaktning så ser vi naturligtvis över våra processer. Tittar på vad som är värdegrundande och produktförädlande, för att sedan kunna skala av lite av de slöserier som identifieras.

Med detta som grund låter vi här meddela att årets julkortsaktiviteter är inställda - en lyxverksamhet som är svår att motivera med tanke på dagens kärva och globala nedgång i ekonomin. Istället använder vi oss av denna sociala medieportal för att få ut vårt budskap om julens välsignelser.

Jag tror minsann att vi i rådande ekologisk anda tar och recyklar förra årets bulla kring fenomenet julkort. Kan tänka mig att det fanns flera som med viss indignation konstaterade att det inte ramlade in någon kreativ skapelse från familjen apa. Men så är det ibland, man måste våga förnya sig och förkasta sådant som inte känns lika viktigt. Och se det från den goda sidan - i år lär det inte komma som någon överraskning.

Annars är det mycket som händer just den här tiden fram till jul. För vissa är den 24:e den stora begivenheten, för undertecknad är som tidigare nämnt den stora dagen den 22:a i samband med vintersolståndet. Har förresten överraskat mig själv genom att faktiskt vara klar med i princip alla julklappar, och då är vi ändå bara i början av december. Appropå julklappar så är det tur att Ester inte är hemma idag. Den här farsan är inte så traditionsbunden när det gäller denna hyckelhögtid - men den stora leksaksrensardagen håller han hårt på. Nu ska all påsamlat skräp, trasiga delar och omotiverade inköp väck för att göra plats för det nya. Grymt tycker en del - men tro mig, hon märker inte ett dyft.

Förresten så dök vinterdäcken upp igår, så viss hjulafton infann sig i den Lovisinska paradvåningen - nu är det bara resten av bilen som saknas. Vore praktiskt om den dök upp nästa vecka - börjar bli lite klurigt att lösa all förväntad logistik när det gäller umgänge denna månad.

Inga kommentarer: