tisdag 25 december 2012

Lugnet råder åter...


Lugnet råder åter på den Lovisinska våningen och julen har äntligen tagit steget in i den andra andningen. Föräldrar tillåts sätta sig ned och lägga alla bestyr och måsten åt sidan för en stund. Jullov there is och kalendern på TV är över vilket innebär efterlängtade sovmorgnar för oss som är lediga. Förvisso råder viss post-Greveholm-depression vilket vi till viss del botade i dag genom att bege oss ut i snöstorm och decemeterhöga drivor. Målet för expeditionen och äventyret var att bestiga branterna i Kusens Backe samtidigt som vi skapade ggä till Dioda. Kul för både Papin och Dotti. 

Annars är det surfplatta och legobyggande för hela slanten så fort vi kliver innanför hemmets härd och väggar. Ögontindrandet är stort men frågan är om inte den här farsan är lyckligast - äntligen får han access till både dator och telefon igen vid tider på dygnet då inte enbart spöken och gastar är vakna.

Nu återstår bara att se hur mycket reversed lycka det blir när även AK inser att det är en WiFi iPad vi sitter med. Hon kommer inte fatta först efter de tekniska beskrivningarna men jag anar ändå ett annalkande tordönsvrål när faktumet växer in. Nåja Ester är lycklig och det är det viktigaste.

God Fortsättning på er!

1 kommentar:

Mami sa...

AAAAARRRRRGGGGGHHHHH!!!!!