torsdag 27 december 2012

ESS-ESS-KÅÅ!!


En eftermiddag och kväll under julhelgen är av tradition och hävd vikt åt världens bästa gudfar Clubba Clabbe. Så ock i år. Vi mjukstartade lite hemmavid med att jag lämnade de båda fjantarna med det legopaket som gudan hade med sig samtidigt som jag gick bort och handlade lite i centrum. För det är ju just sådant gudföräldrar är till för har jag läst i den heliga skrift.

Därefter stundade uppladdning nere på O'Learys med god mat som grund inför den kommande bataljen ute vid rinken. SSK drog en rejäl vinstlott i år i och med att man fick Leksand på besök under det som går under namnet hemvändardagarna. Nu var det dock lite mindre Leksandsupportrar på plats än brukligt vilket antingen beror på att de liksom laget går på stöd och bidrag. Eller så har det med att göra att de flesta dalmasar numera bor utanför Dalarna och således hade vänt hem under julhelgerna. Sak samma, nästan fullsatt och bonnjävlarna fick smaka på besk medicin och tvingades slinka hem med svansen mellan benen när krutröken hade skingrats.

Högst upp på Sektion N stod en nyutexaminerad fältherre med galen uppsyn och berikad med ett vokabulär värdigt ett medlemskap i anrika supporterföreningen DunderKlossarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härlig bild! Tack för en trevlig dag tillsammans.

/Gudfar