måndag 7 maj 2012

Jävla apa! - god damn it..


Ni som har hookat upp med bloggen en längre tid vet att det finns två återkommande ämnen som dyker upp med jämna mellanrum. Dels Papis förhållande till Peugeot som gått från ömsint kärlek till pure hate - men också hans respektrelation till husguden Petter. Att dessa två topics skulle korsa samma kvarter, samma gata en dag var för honom helt otänkbart. Nu har dock det otänkbara skett - desutom vid helt fel tidpunkt. Papi har ju liksom precis klippt banden till både Peugeot och skitbilen som han blev pådyvlad för två år sedan - och börjat ana en automobilsk kulturgryning framåt hösten, i och med byte till Audi.

Vad händer då... jo då dyker mannen upp i sina nydesignade jeans från Denim Demon (jävla snubbe, man kan ju bli avundsjuk för mindre) och proklamerar sin obedyrade kärlek till fransosen, tillika ny ägare till en Peugeot 208. Vad än värre är...  att det kryper fram att han har avverkat 3 peugeoter varav två är av modell tvåhundra-fakkin-hate-sju. Med andra ord har han alltså tagit ledningen i fransosmatchen med 4-3 plus en bmx. Ska jag ta upp den kastade handsken eller bara låta det bero?

Har ju liksom aldrig reflekterat över vad herr Askergren kan tänkas rulla i för wagon utan utgick ifrån att allt annat än en Lexus var otänkbart. Men man lär sig så länge man lever. Får ta en funderare på det här. Klicka här för att se trailern.

1 kommentar:

henriette sa...

jag tänkte faktiskt på dig när jag hörde reklamen!