söndag 27 maj 2012

bokslut


Sitter och gör bokslut på en härligt intensiv helg som rullade igång i fredags med uppmontering av årets lounge-edition ute på pation. En otroligt befriande känsla att få sänka de första kalla italienarna samtidigt som en ljum bris och stadslarmets ljudkuliss utifrån gatan samsades om att fånga min uppmärksamhet. Ballehäng är institutionellt försommar-bra-grejs som bygger upp både stämning och förväntan inför den stundande semestern. Detta följdes senare upp med barhäng nere på Barolos veranda, men om detta har ni kunnat läsa tidigare.

Lördagen bjöd på ett övertidspass tillsammans med en chipsätande muskelbyggare. Vi pumpade 2Pac så det dånade i hela fabricum och betade av en stor del av behovslistan - även om den som vanligt skrev ut checkar som två egon omöjligt kan förväntas lösa in under ett dylikt pass. Därefter hem medelst sprintande för att förbereda etaget inför ankomsten av Mello Mami och DJ Ester. På schemat stod galafinalen för årets melodifestivalcirkus i och med eurovisionssändningarna från Baku. God mat och dryck blandades med förtjusta tillrop i takt med att 12-poängarna rullade in. En stor eloge till Loreen som levererade som bäst när det verkligen gällde - men håll med om att det var ett ganska tamt startfält i år. Som vanligt delas Sverige upp i två läger kring denna typ av skådespel - och jag kan hålla med om att det är en orgie och förlustelse i osmaklighet. Lite av ett skådebröd åt folket. Men om man förlikar sig med detta likt vi gör varje år så är det ett ganska roligt och fascinerande spektakel. We like!
Ester slog dessutom något slags personligt världsrekord i att vara uppe länge - och vem kan klandra henne när det var så spännande. Men kvart i ett fick hon ända kasta in handduken och vandra in till sin säng eftersom föräldrarna skulle ha segersex...

Söndagen bjöd på en härlig sovmorgon (man kanske skulle låta henne vara uppe så där länge jämt) och vi kunde kosta på oss lite morgonmys innan dagens attraktioner skulle skjuta fart. Kusin Cassandra lockade med födelsedagskalas ute på Fun House där yrvädren fick rasa av sig under två timmar. Tyvärr krockade detta med minijoggen på Torekällberget, men jag har inte vågat berätta det för henne. Vad man inte vet... Därefter dumpade vi morsan och tog oss hem till stadskärnan för lite middag ute på ballen. SMHI hintar om att denna sommarflirt är över för den här gången på tisdag så vi tog tillfället i akt och begav oss ut på en härlig kvällspromenad längs med kanalen. Ester spanade efter den döda kvinnan som hittats tidigare på dagen i ett försök att stilla sina morbida lustar. Fantastiskt skön temperatur och ibland kan det här kloakhålet till stad vara riktigt vacker.

Nu väntar fyra arbetsdagar innan daddy och dotti spränger ut till ön för en weekend helt för sig själva. Och med lite tur har SMHI styrt upp vädret till det bättre redan då. Men som ni vet så är det ju alltid bra väder ute vid kustbandet så jag känner ingen oro. Over and out.

Inga kommentarer: