lördag 8 november 2008

zoo-logi



VECKANS VARNING! med vissa förbehåll går oavkortat till Malacos clinique för nya produkter. Som den drivna godisslav jag nu är så öste jag självklart ner en skopa, modell större av genidraget "Zoo Viol" - usch, tvi, spott och blä... Så om du inte gillar att tugga mammas parfym med tvålflingor så behöver du inte kategorisera in dig under förbehållet.


Annars är denna helg en sådan där som går under beteckningen "fullt pådrag" - och det är lika smärtsamt varje år, utan att ni för den skull behöver övertolka begreppet smärta. För av någon anledning så är just de månaderna på året som jag helst skulle vilja dra något gammalt över mig och bara flyta ut i en inandningspaus de mest socialt krävande. Och de som känner Papi och hans asociala leverne så förstår ni att det är en smärre pärs. Men vad gör man inte för sina käresta.

Nåväl, idag pådragade vi hos mormor och morfar eftersom morfar fyllde år - jodå, släkten Jonsson firar varje år och hade man inte fått hejd på dem så hade de antagligen firat även varje månad mellan fylledagarna. Mormor hade kokat ihop en mustig köttgryta som smakade mer, och som dessutom passade bra till det skumma, disiga novembervädret som belägrat staden - morfar ackompanjerade med passande vin som snabbt slank ner. DJ och kusin Luva höll ångan högt uppe och gav en kommande preview åt Luddi om huruvida hans framtida lekdeltagande kommer att gestalta sig... Fast snart har han växt om Sveriges envisaste kusinpar och kommer antagligen att likt Bruce Banner skaka av sig alla atempts.


Och imorgon drar turnén vidare till farmor och farfar samt familjen Bergqvist/Johansson - där stundar ny middag och firande av Jerry samt fars dag... Hmm... nu märker jag ju att även de där Bergqvistarna firar födelsedagar till höger och vänster - världen är sannerligen ur led.

Jaja - det är bara att bita ihop, och glöm nu inte för allt i världen att skippa Viol-aporna. Sikta istället in er på Gott & Blandat Kola som bör dyka upp i butikerna nästa vecka.

1 kommentar:

Unknown sa...

Önskar jag hade sett detta inlägget innan jag köpte zoo viol :(

Har inte sett dom förrän idag. Men det finns nog en anledning varför affärer inte säljer dom...