måndag 11 augusti 2008

Wahlströms


Den senaste enkäten har nått slutdatum och det svenska folket har fått säga sitt - med en förkrossande majoritet på 37% så står det klart att Bröderna Hardy av FW Dixon är den i särklass populäraste Wahlströms-serien genom alla tider...

Mäktigt!

Edert alldeles egna demoskop dyker upp inom kort igen - håll bara koll på din RSS-matare

3 kommentarer:

Anonym sa...

JRB, my man!
Med all respekt för dina enkät-besvarare; jag är rädd för att Biggles-böckernas läsare inte hittat din enkät. Böckerna är helt enkelt alldeles för bra för att inte krossa allt vad omröstningar heter. F.ö. kastar jag gärna upp en tumme för de goda Fem-böckerna, The Five-books by Enid Blyton, never ever to be forgotten... Nu är det dataspel, blog och chat som gäller. Det kallas utveckling.
Respekt! / theBerra

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Ja, det hade varit storstilat att läsa om hur George och de andra satt och bloggade ute på Kirrin-ön... tiderna ändras.

För övrigt så har SIFO hört av sig och gjort gällande att 3 personer (37%) inte är att anse som representativt för Sveriges befolkning - fan trot.

Å andra sidan är det lite skrämmande att bara 8 av 236 bloggläsare den senaste veckan hade en relation till Wahlströms... men jag kanske borde ha tagit med Tvillingdeckarna.

theBerra sa...

Skrämmande är ordet, sa Bull, samt instämde theBerra ivrigt nickande. Men som sagt, en teaser i form av Fem-böckerna plus eventuellt Bill Brandon kanske lockar ut folket ur sina outgrundliga oändliga underjordiska gångar för att skrida till val.
Äsch; mot nya val på gummimadrasser, som någon nu nästan glömd en gång uttryckte sig (faktiskt) i ett ännu mera glömt teveprogram.