torsdag 7 augusti 2008

LOST




Illvilliga krafter var i görningen under gårdagen och helt sonika kidnappades jag och A-K för att med våld sättas ut på en öde ö.


Det råder i och för sig lite delade meningar kring det illvilliga eftersom A-K menar att det fanns förmildrande omständigheter då vi försågs med två stora kylväskor fyllda med havets läckerheter, iskalla öl och smäktande vin. Lägg därtill en grill, sovsäckar, ombyteskläder och nyckel till en sjöbod på den obebodda ön.





Morfar som dessutom har direktkontakt med vädergudarna hade bokat in en klarblå himmel lagom till eftermiddagen vilket genererade stekning och bokslukande på salta klippor.


En stund innan kvällsgrillningen beslutade vi oss för att utforska hela ön vilket bjöd på en fasansfull upptäckt - vi var inte ensamma på ön!!! - överallt hittade vi lämningar efter ett rovdjur... krossade jätteägg och spillningar som inte var av denna värld. Till råga på allt så hittade vi även resterna av ett söndertuggat blygdben vilket fick oss att inse att vi camperade med det ökända blygdbensmonstret. Detta fick A-K att knipa lite extra under resten av kvällen.





Vi lät oss dock inte nedslås av denna skrämmande upptäckt och grillningen av laxen blev mycket lyckad. Tiden gick fort och snart började mörkret krypa allt närmre så till ackompanjemang av en pastellfärgad kvällshimmel så smög vi in i sjöboden och lät P3-live på A-K's mobil vagga oss till sömns. Vad historien dock inte förtäljer... eller vad A-K inte vet är att det hördes tassande steg utanför vid tretiden i natt... Vi får se om flaskposten som hivades i fjärden som ett rop på räddning ger eko.



Inga kommentarer: