fredag 27 juli 2012

Nr.3


Vi har haft en fantastisk vecka här ute i saltkråkelandet med sol, vind & vatten. Lägg därtill mysiga grill, pub och restaurangkvällar så kan man förstå att redaktionen mår mumma. Nästa vecka proklamerar SMHI något om lite ostadigare väder - vilket gör det upplagt för ett spektra av utflykter i närregionen. Redan nu på lördag väntar museibesök på Mopedum i Nynäshamn samt konsert på kvällen. På övrig agenda kan nämnas lite Gröna Lund och spökvandring på Tullgarn. Det blir vad man gör det till...

SJÖBODARNA ANKARUDDEN

Följer upp sitt grillaftontema med att bränna på nötkött på sina grillar nu på måndag mellan 18-22. Vill du träffa redaktionen över ett glas vin är det bara att droppa förbi.

BYVIKENS BLOMSTERBOD

Håller öppet borta vid Storuddsområdet under lördagar och söndagar mellan 11-15.

DOP

På söndag rockar Vincent Säve loss i dopfunten i Torö kyrka med efterföljande partaj i Snarberga. Undertecknad har sett bakverken kreateras fram och kan garantera hög smaskfaktor.

VISAFTON

På tisdag är det åter dags igen för en av de populära viskvällarna med tillhörande allsång borta vid Svärdsögården. 19.00 klinkar trubadurerna igång.

LANDSORT

Saltbodens Kök & Pub ute på Landsort har full ruljans varje dag under sommarmånaderna. Dock med lite varierande öppettider. Söndag och Måndag till 20, Tis-Tor till 22 samt fredag och lördag till 01.00. Dock låter man meddela att denna lördag stänger man redan 17.00. Varför då inte ta med sig en picnickorg med tillhörande dryck till klipporna och beskåda årets konstutställning. I år under namnet Hus92.

TORÖ MARKNAD

Nästa lördag är det dags för årets happening i bygdegården - Torö Marknad. Mer om detta i nästa veckas blad. Men om du är intresserad av att boka ett försäljningsbord bör du nog göra det snarast.

VÄDERLEKSRAPPORTENInga kommentarer: