måndag 23 juli 2012

i djävulens garn

Mellandag på årets semester med inkontinent väder. Mestadels uppehåll men däremellan ett pervert droppande som påminner om en dåligt urvriden snorre. Sådant bekommer dock inte dessa arkipelagos, istället tog vi bilen in till Nynäshamn för att känna av lite av OS-yran. Nu vet jag inte om det var så mycket av den varan till trots, men vi såg ändå till att både frekventera och proviantera. Sådana här dagar är det skönt att bara strosa runt - dessutom så har vi ju sagt att när det är sol så droppar vi alla måsten och förlägger dem till sämre dagar. Och än så länge så lever vi upp till förbehållet.Väl hemma på ön igen, och efter uträttade löparbehov. Till dagen tillhörande de sällsynta samveteslöpen - eftersom medvetandegraden kring kvällens stundande frosseribegivenheter låg där i bakhuvudet. Så gränslade familjen Apa sina jonnar för att i sommarkvällen sakta rulla ned till Sjöbodarna vid Ankarudden. 


Måndagkvällar under hela sommaren så dukar man nämligen upp till grillbuffé med ett givet tema. Denna vecka var det kyckling som fick sätta livet till på deras grillar, och tillsammans med tillhörande plockmat så blev det en riktigt lyckad kombo.


Nu var det dock inte bara de gourmetiska kärleksförklaringarna som skulle befästas, utan även köttets lidelse och lustar. Ty vecka 30 har under en tid annonserats som startskott och nytändning för denna evighetssåpa som Papi & Mami utgör.


Och nu vore det väl fan om vi inte tredje gången gillt inte skulle kunna få det att funka. Dels är vi väl förhoppningsvis för gamla för att hålla på att vela numera. Dessutom vet vi ju att Lill-Lasse och Lill-Lena cant live together nor live without each other. Och det viktigaste av allt, vi har ju en liten solstråle som kärlekskitt, icke att förglömma.

3 kommentarer:

The Johansson´s Blogg sa...

Hoppas att det funkar!

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Tack Peter! Hoppas allt är bra med dig. Saknar dig på ansiktsboken.

The Johansson´s Blogg sa...

Jag har faktiskt hoppat av ansiktsboken sedan 1 år tillbaka. Kände liksom att "den" började äga mig. Tänkte åka ut till Torö någon kväll faktiskt, kanske vi kan stöta ihop?