söndag 4 september 2011

PrippsPromenad 2011




Det är dagen efter och jag sitter och ser tillbaka på en makalöst fantastiskt tillställning i gott umgänge med det vackra folket. Aldrig hade vi väl trott att det skulle flyta så bra och smidigt som det gjorde - så ett stort tack till alla deltagare och krogar som ställt upp med spons.Prippspromenaden är nu en treåring som åldras med värdighet och dignitet - och vi ser redan fram emot nästa år. Och då står årets arrangörer på rätt sida om startsnöret, vänta ni bara!

Vilka vann då? "Charlies Älgar" med Lasse, Pauline, Cecilia, Helena och så självklart Charlie. Storstilat paraderade dom hem totalsegern, men det satt hårt åt - ynka en poäng skiljde ettan och tvåan åt. Det var helt enkelt segern i SM i Kluns som fällde avgörandet.
Best in Show tilldelas naturligtvis lag "KungenS väljer" som satte en nobel och värdig touch på hela tillställningen - detta räckte till en fjärde plats i sammanräkningen.

Dessutom extra kul att så många lag påvisade att barn inte omöjliggör ett deltagande i promenaden. Strongt gjort av kidsen att orka så många timmar så självklart vara alla mutor i form av godis och glass helt på sin plats. Detta tryggar återväxten på eventet också.

I år var det många som var tvungna att till kvällen bryta upp för att bege sig iväg på allt från bröllopsfester till 40-årskalas. Detta gjorde att vi splittrades upp - men ett tappert gäng tog sig ändå till 550:s 3-årsfest för både gratisdricka och mat. Har ingen aning om vad de firade tre år som... men det kanske inte gör något. Och även om vi var äldst på plats så visade vi ändå hur det går till på en finlandsbåt, som källaren där påminner mycket om.

Idag får således kroppen betala för gårdagen och jag har sprungit jävulen ur kroppen i den härliga septembersolen - men jag saknade min lilla funktionär på cykeln brevid. Om en timme så väntar avrundning på hela Pripps-projketet med en välförtjänt pizza på Lilla Rimini. Ses där!

Inga kommentarer: