lördag 10 september 2011

Big Up!



Precis... big up! för sommaren som vägrar vika ned sig. Vi katchingade hem en alldeles ljuvlig dag idag fastän kalendern ropade ut 10:e september. Bäjbis och jag vaknade därför tidigare än vanligt när retsamma solstrålar kittlade genom sovrumsfönstret. En snabb frukost, och snart stod vi dressade för ett träningspass borta vid våar favoritspot just nu, Saltskogfjärden. Ester på cykel och Papi löpandes i daggvått gräs - ni vet sådant där som jag inte reflekterade över för tio-femton år sedan men som nu slår an helt andra strängar. Ålderstecken som hopar sig utan att för den sakens skull signera någon kris. Inte än i alla fall.

Väl hemma och en snabb dusch senare så stod nästa aktivitet på schedulen. Den där Tom med Tuttar ropade från kvarteret Lampan, och vi hörsammade. Det gjorde vi dessutom rätt i - det vackra vädret till trots så var det relativt sparsamt med besökare vilket kortade ned väntetiderna till obefintliga. På gott och ont... Papi kände sig lite lagom mätt efter sjätte åket med Fritt Fall. Däremot är det roligare nu när hon faktiskt börjar intressera sig, och ta till sig vissa av experimenten - den gemensamma nämnaren för dessa stavas dock vatten...

Ett par timmar fick räcka innan vi promenerade hem genom centrumkärnan för inhandling av dryckeshjom, middagsmat, lördagsgodis och nya filmen RIO som tydligen hade mutat in biosoffan ikväll. Nåväl, vad jag försöker säga är att det finns ups and downs i ett föräldrarskap - men en sådan här dag lägger vi in på minnesbanken. Ni vet det där som Mads Mikkelsen nämner något om samtidigt som han flashar både klocka och bringa. 

Inga kommentarer: