söndag 10 juli 2011

TORÖBLADET - nr.2

TORÖBLADET


Jomenvisst, eder arkipelagiska bulletin är tillbaka med rykande färskt innehåll - alldeles lagom till att Papi inleder sin semester officiellt i morgonbitti.

BADTEMPERATUR

Just nu pendlar havstemperaturen i viken runt behagliga 22-23 grader. Nästan lite oförskämt bra som SMHI:s representant på plats, Ester, uttryckte det.

ÖRNBO BEACH

Till traktens barns oförställda glädje så är den marina arkitekten Jimmy Bergqvist på plats i år igen. "Säsong 9" som han kallar det, innebär att samma oförtrutna arbete som präglat tidigare år kommer att generera en sandbotten värdig vilket medelhavsland som helst. Big up!

INPISSAT

DJ Ester har invigt de nya friluftstoaletterna som har slagits upp på Örens fyra allmänningar - och betyget lät inte vänta på sig... 3 prutthögar av 5 som hon så filosofiskt uttryckte det. Plus för att man kan se bajset nere i den gigantiska septitanken, minus för att det inte fanns något papper.

GLASSBILEN

Kommer nästa gång den 23/7 mellan 10.30 och 11.00. Papi Jam låter meddela att det är samma söta tjej som förra året som rattar den ljsublå islådan.

STENSVIK

Hyffsat tillförlitliga källor gör gällande att presidenten för Torö Ghostriders MC har förskansat sig i Stensvik även detta år. Om ryktena är sanna så torde det innebära en del plumpkvällar i brygghuset, skymningsraider med MS Stella samt barhäng i Sjöbodarna.

Se där, lite smått och gott. Nästa nummer hittar ni på samma plats under vecka 29.

2 kommentarer:

mami sa...

Jag måste rätta dej lite, papi... Det är inte samma söta tjej utan en NY söt tjej som rattar glassbilen i år. Men det kanske inte spelar nån roll? Krami

Förhudslös och Ryggradslös sa...

så länge hon säger ja, så är det ok.