lördag 16 maj 2009

(s)kattjaktDen som har hookat med Papi way back kommer kanske ihåg att han under en period höll sig med katt - betydligt vassare babe-magnet än hundtricket. I alla fall till en början - men när den lilla honkatten upptäckte att det var en jämn ström av kvinnliga kontakter till ungkarlscribben på Vegagatan så utvecklade det hela sig till ett svartsjukedrama.

Likt en föreståndarinna på ett flickinternat placerade hon sig majestätiskt på elementet vid sängens huvudända och borrade in mördarblicken i kvällens catch... nä det var osnällt - jag älskade er alla...

Kattromansen tog slut en varm sommarhelg 2003 när Papis bror Jelly Lee skulle agera kattvakt under två dagar då det skulle stekas på Skrea Havsbad i Falkenberg. Detta passade inte damen, utan hon tog sitt pick och pack och smet iväg balkongvägen - låt vara att det var från fjärde våningen, men hon hade fått nog.

Den gamla historien har nu väckts till liv då DJ, Morfar och Mami under en promenad sprang på en katt som såg misstänkt lik ut Lilla My - dessutom i en stadsdel nära Vegagatan. Så visst, jag förhåller mig förvisso lite skeptisk men det skulle ju vara häftigt att få stänga fallet - dessutom med insikten att hon överlevde och fick det bra. Därför drog Ester och jag iväg på kattjakt i en härligt stekande vårsol. Morgonlöpningen var redan avklarad - dessutom parerade vi galant Anders Lagos (s) patetiska försök att få överräcka en tacky sosse-ballong nere vid Politikertorget.

På Bergsgatan sprang vi på en sjok najs lekplats där vi larvade runt lite innan det blev fika med kex och juice samt frukt. Därefter fortsatte spaningen - dock utan någon lotterivinst - men trägen vinner, så snart ger vi oss ut igen.

Men inte idag - det hinns inte. Moskva kallar och vi använder Sundsvik Hills som avfyringsramp. Ikväll är det på riktigt - dessutom kliver the Big 4 tillsammans med Ryssland in i tävlingen. Därför ser Papis facit ut som följer:

  1. SPANIEN - Soraya - La noche es para mi
  2. TYSKLAND - Alex Swings & Oscar Sings - Miss Kiss Kiss Bang
  3. GREKLAND - Sakis Rouvas - This is our night
  4. ARMENIEN - Inga & Anush - Jan Jan
  5. LITAUEN - Sasha Son - Pasiklydes Zmogus

Miaaauu!

1 kommentar:

Jrb sa...

Jag hoppas att ni förstår att det är en konst att pricka in i princip hela bottenskrapet av tävlingen.