tisdag 19 maj 2009

cravingShajt... fick värsta gravidsuget på en jordgubbsshake från McD - så nu sitter jag här i valet och kvalet om jag ska knata iväg bort till Marenplan och greppa en. Jag såg förvisso att AK hade en låda chokladglass i frysen + mjölk i kylen. Tänk om man kunde få liv i den forna shake-mästarinnan och lura av henne en... Men då är det där med elvisp och sovande DJ... kanske dålig idé.

Egentligen borde jag bara snöra på Cortezen och förflytta mig de där 70 metrarna - men det är märkligt vad det tar emot... fan, det är ju vid såna här tillfällen som man ska casha in valet att bo centralt... men men... det slutar väl med att jag nöjer mig med ett glas cola och en Hello Kitty-glass till den nyfångade rullen från piratbukten.

Ikväll blir det Taken... har inga jätteförhoppningar, men den verkade smooth. Har blivit en hel del rullar på sista tiden... man kan säga att jag är inne i ett stim. Har prickat in några sevärda, men å andra sidan lika mycket crap. Wolverine var okej... det var däremot inte The Day Earth Stood Still. Body of Lies funkade... det gjorde däremot inte Leonardo Di Caprio, men det har han å andra sidan aldrig gjort. Watchmen tänker jag inte ens kommentera.

Big ups till svärisarna förresten... De var tydligen iväg på en kryssning igår och gjorde dirty things. Därför landade ett flak Mariestad här idag - oförskämt snällt.

1 kommentar:

Jrb sa...

update: Taken var otippat bra och sevärd. Gubben Liam Neeson vände upp och ner på Paris i jakt på sin dotter.