torsdag 21 maj 2009

poll the trigger


Jag tänkte att vi skulle polla lite ikväll - eventuellt det närmaste vi kommer petting ikväll, så varför chansa... Jag har ju velat fram och tillbaka en längre tid avseende vilken ljudkälla som skulle få ersätta den av Mami sönder-repeatade CD-spelaren.

Ett av kriterierna har ju naturligtvis varit frånvaron av just den featuren - men det verkar vara ett krav som är svårt att tillfredställa.

Nåväl, jag har hittat två objekt som ur två olika perspektiv tilltalar mitt estetiska sinne. Den ena, en Phille som streamar via det trådlösa nätverket, plus om man vill en massa nätradiostationer. Tidsenlig design och framtidsanpassad.

Den andra en TEAC med design hämtad från 50-talet. Det är dock lätt att låta synen bedra en - åbäket läser mp3-filer och har en usb-port för direkt uppkoppling mot extern källa. Utöver detta både CD och radiofunktion.


Jag velar rejält - vill ha båda - men inser att det skulle se lite löjligt ut. Därför överlåter jag det hela till er läsare. Rösta högst upp i högermarginalen.

1 kommentar:

Jrb sa...

det som stör mig mest... är att jag som är addicted to Sony tvingas erkänna att de inte har något intressant alternativ.