söndag 10 maj 2009

helkväll med DJ

AK tog sitt pick och pack och flydde med pendeltåget in till stan för lite förlustelser tillsammans med sin kompis Elina. Kvar stod Papi & DJ som två strandade skeppsråttor. Nåväl tänkte Papi, klockan är ju redan 18 så det här kan nog bli en skön kväll ändå...

23.25 somnade hjärtebarnet av utmattning - förvisso ska det väl erkännas att det inte gjordes allt för stora atempts till nattning från Papis sida. Istället var det ganska mysigt att tillsammans studera de enorma spelkvalitativa skillnaderna i La Liga. Först en skitmatch i form av Bilbao mot Betis som senare på kvällen byttes mot en orgie i konstnärliga uttryck med Valencia och Real Madrid som kreatörer. Skittråkig hockey och såå ointressant VM kändes väldigt avlägset just då. Lägg därtill the halelujah moment när Ester förkunnade att hon också ska spela fotboll. Det blev till att kolla upp gymnasium i Umeå på stört - det gäller att vara förberedd. På vägen dit ska jag lära henne Papis överstegsfinter och den patenterade precisa yttersidan på högerfoten.


Appropå kreativitet så kände sig Papi lika effektiv som David Villa i Valenciaanfallet igår - biltvätt, svabbning av golv, vaxning av matbord, pappersinsamling you name it. Belönade mig därför med en premiärsittning i loungen på balkongen med en 13-bitars och en iskall öl... (se kommande inlägg).


Inga dåligheter igår då? Ja, om vi bortser från de två glasen shiraz som slank ner till fotbollen så ondar ryggen igen - blir ett tredje besök hos naprapaten på måndag. En utgift som nu börjar dra iväg som oförutsedd månadskostnad.


Mer dåligt då? Vi vill åka luftballong!! DJ har tjatat hela hösten och vintern - surt då att uppstigningarna på Tom Tits inte startar förräns den 6:e juni. Det blir till att hålla ut.

Inga kommentarer: