onsdag 6 maj 2009

i nöden prövas...
...den händige.

Kommer ni ihåg Grabbarna Grus som bodde granne med ett 3-vånings parkeringshus? Grabbarna som blev tvungna att stänga sin järnhandel eftersom deras kunder inte hade någonstans att parkera... >dough<... Precis... just dom...

Idag hade det varit väldigt praktiskt om de hade haft en annan affärsstrategi och kanske en annan approach till sitt misslyckande. Idag hade det varit jävligt bra om de hade varit kvar... Idag inledde nämligen Papi avslutningen (kan man verkligen säga så) av balkong crossfade deluxe light. Målning av plåtskivor, dörrbläck och grundplåt har genomförts, ny balkongmatta har skurits till och lagts ut, ny dynlåda har införskaffats och Mami har lovat att hedra spektaklet med en ny kruka och en biologisk varelse som kommer att lämnas åt sitt öde.

Men så var det det här med balkongmöbler. Egentligen så är jag väl inne på att investera i något nytt, lite mer futuriskt och fyrkantigt - men de nuvarande teakmöblerna är på något sätt synonymt med den lilla Bergqvist-Jonsson-familjen. Dessa balkongmöbler var den första investeringen vi gjorde tillsammans efter att AK infiltrerat sig in på välbevakade Vegagatan. Så de får nog hänga med en säsong till. Men då krävs det lite omsorg, och det var här jag tänkte att Grabbarna Grus kunde ha fått spela huvudrollen. För av någon outgrundlig satans anledning så går det inte att uppbringa en enkel liten pensel i hela Södertälje City. Tur att man inte är handfallen då - det fick bli en grill- och bakpensel inne på Konsum. Nu ska här oljas.Inga kommentarer: