fredag 16 november 2007

välfärdsproblem



vad i helvete är det här!!!

A-K's alltid lika förfinade vokabulär ljöd genom hela våningen efter att hon hade förpassat ytterligare ett gäng tomburkar till vår eminenta uppsamlare på balkongen - en sån där snajdig förvaringslåda för stolsitsar i tyg.

Uppenbarligen hade hon fått en släng av sin gode vän Stick-Ögats later och börjat rota bland aluminiumet. Med ett par demonstrativt dunkande fotlängder kom hon ångande mot mig med trofféerna - två Red Bull-burkar i storleken 350 ml. Och nu började Papis rätt avoga inställning mjukas upp... "- jaa... vad i helvete har vi här" (fast då med en lite mer lyrisk betoning).

Det är ju fantastiskt! äntligen! för vad räcker lama 250 ml till egentligen? nu börjar vi prata hardcore! Adicted to Red Bull vädrar morgonluft, men höjer samtidigt ett ögonbryn och börjar fundera... var köpte jag dessa dyrgripar? Och jag går bet... kommer inte på det - så med inspiration av andra bloggares hängivenhet till att utlysa tävlingar, så proklamerar jag härmed min egen: Vem är det som dealar RB-stuff? Priset går även det i den värdiga blogg-sfärens anda... men i stället för en "Goodie-bag" tillhandahåller jag en luxuös kasse bajs... här kan jag ha klivit över gränsen, men det är trots allt min blogg - så stäm mig då!

Inga kommentarer: