onsdag 9 januari 2013

Tossen


Hå hå lilla hjärtat! När Ester var pytteliten så fick hon massor av apor och andra gosedjur, sälvklart uppskattade men det var speciellt en som vann hennes hjärta. Tussen, en liten regular elefant från H&M av alla ställen och från dag 1 har de varit oskiljaktliga. Men tidens tand tär och sätter sina spår och av ursprungstyget syns inte mycket. Dessutom har elefantkraken börjat släppa i sömmarna och dessutom tappat en del stoppning.

Detta har bekymrat min lilla kärlek så till den grad att hon numera inte vågar ha med sig honom i sängen - av rädsla för att han ska bli mer skadad. Hon har grubblat mycket på det här och innan jul så fick hon syn på en liten krabat hos PoP. "Han kan bli nattkompis! Så kan Tusse få sitta på hyllan."

Sagt och gjort - hon har sparat delar av veckopengen, och med ett tillskott från gudfar så var det igår dags att vittja spargrisen. Hon fick räkna själv och vi kunde snart konstatera att det räckte. Så det var en stolt liten sjukling som rödögd och hostig stegade in i butiken och langade upp lite kosing. Och ikväll sover Tosse - Tusses stand in - bredvid ett nöjt litet yrväder.

Pappa sover med sin RealDoll, så honom går det ingen nöd på heller.

Inga kommentarer: