måndag 7 januari 2013

en katt bland hermelinerna


Crap också! Vi som har slagit oss på brösten och high fivat oss själva eftersom vi lyckats hålla flickebarnet ifrån de rätt genomgående usla produktionerna på tex. Nickelodeon och Cartoon Network. Istället har hon trofast hållit sig kvar och uppskattat de ofta lärande och genomtänkta programmen på SVTb.

Men så hände något, och likt en colatorsk så abstinensar Ester runt och ylar hela tiden om någon Gumball, eller "Gambo" som hon själv uttalar det. I min värld är det en halvsuspekt biltävling som egentligen inte är en tävling utan mer ett sätt för rika medelålders män att få visa upp sina pojkdrömmar och laja runt lite.

Nu säger jag inte att programmet är källan till en generations förfall. Och inte ens i närheten lika uselt som Svampbob, Ed, Edd och Eddy eller Johnny Bravo - men låt gå för jävligt suspekt och enerverande. Vad gör till exempel en T-Rex där och varför pratar alla i falsett med en massa lillgamla klichéer. Nåväl, man kan inte få allt och det kunde vara värre... Max & Ruby-äckligt typ.

Inga kommentarer: