torsdag 15 november 2012

Tack!


Tack för showen igår il direttore! Det måhända vara så att Colin Nutley regiserade den officiella invigningen av Friends Arena - men vi vet alla vem som är arenans egentliga regissör. Betänk då att det fortfarande finns människor som bestrider denne mans storhet - och så sent som i början av veckan starkt ifrågasatte hans sjunde guldboll. Knock off wankers!

Den stora snackisen i världen idag är naturligtvis det osannolika fjärde målet, med all rätt. Tajmingen och spänsten är grym, men jag kan ändå inte låta bli att ge surpitten Drillo ett minimalt rätt... "målvakten var ju inte där..." Istället är det 2-2-målet som jag finner vara kvällens delikatess. Den som spelat fotboll vet vilken enorm känsla och avvägning det är i Anders Svensson lyftning mot Zlatan som sedan gudabenådat tar ned den på bröstet och drar till på helvolley vid vänster stolprot. Magnifikt.

Och appropå mål... i måndagskväll satt det en dansk dåre ute i Pershagen och hävdade med bestämdhet att Milosevic (AIK) borde ha fått priset för årets mål... Men ha må kanske vara ursäktad, det är länge sedan nu som Preben Elkjaer gav danskarna något att glädjas åt.

Hörde ni förresten Stan Collymores brunstvrål från TalkSport igår? Bara det värt en massa.

Inga kommentarer: