lördag 24 november 2012

Åk nu farsan!


Oj! vilken härlig dag det blev - det tråkiga vädret till trots. Fick en bonusdag med DJ Ester när tant Anna-Karin skulle ha ett heldagsfirande för att celebrera sitt intåg i haggisåldern. Vi kickstartade dagen med att ta ett morgonlöp med slutdestination Konsum för att proviantera frukost, middag och lördagssnask till kvällen.

Därefter tog vi tjuren vid hornen och begav oss bort till Sydpoolens äventyrsbad för att lajja bort några timmar i vattnet. Och sjuttsingen vad kul vi fick! Efter en lite trevande start bland vågor och simleksaker så gjorde hon stora ögon över de två vattenrutschbanorna och sedan var det kört. Samma ögon lyste som parabolantenner i tre timmar medan vi svischade om och om igen  ned för krumbukterna till det avslutande watersplashet. 


Blev lite samma lyckokänsla som vi upplevde på Furuvik i somras. Den tösen är verkligen galen i allt som stavas åkattraktioner. Och där andra barn plöjer tecknat på youtube så sitter denna och letar upp världens mest galna berg-och-dalbanor och drömmer sig bort. När det gäller sådant finns det ingen rädsla.

Dessvärre är det modet som bortblåst när det kommer till att njuta av papsens gastronomiska utsvävningar. Tyckte själv att jag lyckades rätt bra med min sambalkyckling med myntasås och tillhörande färska fettuccine men det blev kalla handen direkt. Men efter en sådan här lyckad dag så överlever jag det. I morgon är det simskola igen så jag misstänker att paniken är tillbaka - men den dagen den sorgen.

Ps. Smälter faktiskt lite för varje vecka vad det gäller Sylvia Wrethammar - hon är allt lite skön ändå. Och vad snygg hon var när hon var ung. Hon och Siv Malmqvist var verkligen pinglor på den tiden.

Inga kommentarer: