måndag 29 augusti 2011

Polarn O Papi


Jag brukar inte gå bananas över POP:s utbud rent designmässigt - däremot har jag vett att uppskatta kvaliteten och hållbarheten i dessa kläder. Därför brukar det bli en hel del komplement- och accentplagg till bäjbisen varje säsong. Dock brukar det röra sig mest om helg- och fritidskläder för lite mer tvugna former då plånbokens utrymme är en aning begränsat. På dagis får istället H&M agera hovleverantör till illbattingen som likt kreatur hyser en vurm för rullandet i lerpölar och grässlänter.




Denna höst verkar dock det forna kondomimperiet med grundaren Nils Adamsson sakralt övervakande lyckats värva en designer med al dente-känsla. Vi snackar top of the line-kläder som till och med Papi skulle vilja bära om de hade funnits i vuxenstorlekar. Det här är så mycket "must have" som det bara kan bli.



Men naturligtvis så kostar det därefter så nu blir det till att stödsälja lite utgångna kläder, storleksmässigt, på Tradera innan vi kan stolpa ned till den randiga butiken här i Centrum. Vad Ester tycker? Ingen aning, men det känns irrelevant för den kvinnan har en klädsmak som hämtat direkt från helvetet. Here we go!

Inga kommentarer: