lördag 2 april 2011

who put the sandpapper in my mun?


The grand re-opening av Palles Hörna är avklarad och kan bara stavas på ett sätt S U C C E ! Festligt, Folkligt och Fullsatt... personalen på Barolo såg lite lätt chockade ut, med ett förnöjsamt leende i mungipan. Legenden Patric rivstartade sin hörna med att få de gamla tegelvalven att leva upp igen. Har tidigare varit lite tudelad till vitt kakel som inredningsmaterial, men i rätt miljö och med rätt belysning så bevisar man här hur klaschery det kan bli. Förförande vackert.

Musiken låg som en perfekt matta i bakgrunden och höjdes vartefter de vanliga middagsgästerna i den andra delen av lokalen troppade av. Som utlovat så spisades gamla klassiker i stil och format med den ena souldängan efter den andra. På något sätt så passade det väldigt bra att Patric avslutade kvällen med "I did it my way" - för det är det hela konceptet handlar om. DJ Fjomp och undertecknad blev på stående fot lovade ett par spelningar framöver vilket vi neg och bockade för tacksamt.

The beautiful people med välbekanta ansikten från B&B och Saint stimmade lyckligt med en uppvaknande glimt i ögona. Och det gick inte att ta miste på att vägen fram till att Verandan öppnar och värmen är tillbaka kanske inte är så lång. Vi överlever den här våren också.

Fast just nu är det mest sandpapper i munnen, men det var det värt. Ta en tur du också - varför inte redan ikväll. Utökade öppettider direkt till 01.00 - det är så ett kvalitetssigill ser ut.

Inga kommentarer: