fredag 8 april 2011

VAB-dag 2



Se där ja... egentligen kände jag inget sådär jättesug för att författa ett inlägg just nu men jag installerade IE9 till Vista igår vilket fick bloggen att gå lite bananas. Så se det här som en prövotext för att få bitarna på plats igen. Ester var hur som helst bättre idag, men långt ifrån det samvetsskick som kvalificerar henne för att smygas in via dagisporten och med en likt spjutet avvikande pappa - samtidigt som han taktiskt slår av mobilen. Nejdå, man jävlas inte med de sakrala dagisfröknarna i onödan. Det sägs ju att det finns ett liv efter detta...

Huruvida SSK har ett liv efter kl. 21.24 ikväll det har vi ju redan avhandlat - klubben kör på lånad tid och jag är tudelad till vad jag känner för fuskbygget. Visste jag att man rev de fundamentala väggarna som murats in med en loosermentalitet från minsta ungdomsledare till ryggdunkeriets bleka sammanslutning på ledningsnivå så skulle jag unna dem rent monetärt att få vara kvar i elitserien. Men på något sätt så skulle föreningen behöva en riktig käftsmäll som rensade ut jantekulturen som styrt klubben i snart 20 år. Det är inte märkligt att laget ständigt byggs på brunkare och att individualister som Klasén och Umicevic vantrivs. Ledarskapet är inte tillräckligt mångfacetterat för att kunna hantera, och framför allt se olika individer. Den receptiva förmågan är lika med noll - samtidigt som mantrat ekar i de illaluktande kulvertarna... "alla är lika alla är lika alla är lika" . Ja ni hör ju, och ibland undrar jag om inte där jävla S:et på magen egentligen står för Socialism eller varför inte Stalin. Nog om det - klart man kommer att sitta klistrad ikväll, men får jag gissa så seglar norrlandspacket iväg till 3-0 rätt snabbt och bevakar detta resultat skickligt tills SSK tar ut målvakten 17.48 och forcerar in ett tröstmål.

Annars har dagen varit helt okej... Ester behövde luft så vi tog en långpromenad ut till Södra där vi bunkrade things till fredagsmyset ikväll. Och nyligen gick vi bort till gågatan och hämtade ut lite löparbelöning till Papi på Stadium, lite penslar till Papi på Clas Ohlsson, lite belöningsdricka till Papi på Systemet, ett helt satans dykarset till Papi (vad han nu ska med det till)... Ester då tänker ni? Jodå hon fick lite kottar och tändstickor som hon kan bygga en bondgård med... over and out, fredag i ett nutshell. 

7 kommentarer:

henriette sa...

jag antar att det är förlorarmentalitet du menar när du skriver loosermentalitet. dock betyder looser inte förlorare utan lös/slapp. loser är nog ordet du söker!

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Det förklarar dock inte varför det saknas ett T i ditt efternamn..

henriette sa...

var det allt du hade att kontra med?

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Det var ingen kontring, det var ett konstaterande... Men ni kanske jobbar på att rätta till det?

henriette sa...

det fattas ingenting. så det finns heller ingenting att rätta till!

Förhudslös och Ryggradslös sa...

Ok. då är det kanske uttalet som behöver korrigeras?

henriette sa...

inte det heller, allt står helt rätt till!