lördag 19 februari 2011

Gala! - deltävling 3


Sådär ja... har ägnat dagen åt ett spinningpass på förmiddagen, ett besök till Frisörgänget och sedan en lång powerwalk i bister kyla och sol. Vill nog påstå att solen fick ordentligt med pisk i kampen om temperaturen. Infogade även lite platespotting när jag ändå var ute i dagsljus - en vara det har varit synnerligen sparsamt med under hela hösten och vintern. Ska ta tag i det där igen när knät är bra igen - 3 nummer ramlade in i alla fall. Ah jo.. jag hann även med att handla allt det som ska inmundigas under kvällens begivenheter.

Vad har ni själva hittat på? Jag misstänker att ni har suttit inne och väntat på att få ett facit inför kvällens deltävling. Så passande då att jag är här nu. Kvällens event spretar åt flera håll, och har omnämnts i förväg som den mest kompletta delfinalen. Det är möjligt, men jag tycker ändå inte att det finns en sådan där given Tjuren-Ferdinand-honom-ska-vi ha... eller henne för den delen. Självklart ska väl Eric Saade gå vidare ganska obehindrat, dels med den popularitet han byggde upp under föregående år och sedan med det snyggt koreograferade numret. Men catchymässigt så är det här långt ifrån Manboy. Mer då... om plats två velar jag lite, men om jag får gissa så står det mellan Shirleys Angels och Sebastian - dock med brasklappen i form av min egen favorit, Linda Sundblad. Men jag har så svårt att placera in hennes status på folkkärlistan...

Såg förresten att Mr Gay 2010 är med i startfältet - Simon såg vi väl senast i något av de tidiga Fame Factory-säsongerna. En ganska svag ballad som säkert funkat bättre 1993 - Fredrik Kempe kan bättre än så.

Nu ett glas vin, lite choklad och en god bok - jag har ju en välbehövlig Party-on-my-own-helg efter att lite omotiverat varit väldigt social de senaste helgerna. Rimmar illa med min image som skulle tvinga Lonewolf McQuade att lämna ifrån sig sitt namn om vi möttes.

Inga kommentarer: