söndag 13 juni 2010

sun-day

Lätt angenämt att trippa hem en söndagkväll vid kvart över tio och det fortfarande är ljust... Tog en av två planerade övertidspass innan semestern brakar loss i ambition att dra in lite flis som oavkortat ska gå till animaliska förlustelser i form av halsterbart gods från köttdisk och rökeri. Årets semester är tänkt att gå under parollen "keep the fire burning"...

Det var dock inte lika lätt att ta sig till fabriken, det tog emot i det gassande solskenet som ackompanjerade vår väg hem från kyrkan. Ester hade sommaravslutning på dagis, och eftersom hennes föräldrar är frireligiösa så har de satt flickebarnet under Jesus tukt och förmaning. Därför dagisavslutning på en söndag - Missionskyrkan were in need att bättra på besökarantalet vid gudstjänsterna. En sanning med modifikation skulle jag tro - de rättrogna som i vanliga fall fyller kyrkan till bredden höll sig nog påpassligt tillbaka idag. (bilder kommer i morgon när jag har fått tillbaka min kamera).

Ester fick välja på barnfesten i Dalparken eller Axels Tivoli som söndagsaktivitet - fartbarnet valde naturligtvis tivolit. Jag hoppas kunna visa upp något galet foto därifrån också. Nu en välförtjänt kall öl och lite mikromat från Statoil, livet är vackert ibland.

Inga kommentarer: